Ďáblova slza - Deaver, Jeffery, 1950- (Domino, 2012)
Je 31.prosince 1999. Obyvatelé Washingtonu se připravují na velkolepé uvítání přelomového nového roku a netuší, že právě tato noc bude pro řadu z nich nocí poslední. V ulicích města se totiž pohybuje Hrobař. Muž bez nervů a slitování. Muž, jehož jedinou prioritou je zastřelit každé čtyři hodiny co nejvíce lidí, aby svému pánovi zajistil vypracení obrovského výkupného.