Manhattan je můj život ; Smrt pornohvězdy - Deaver, Jeffery, 1950- (Domino, 2012)
Hrdinkou dvou detektivních příběhů je dvacetiletá, trochu výstřední Rune, která se řízením osudu ocitne v soukolí brutálních vražd, mezi profesionálními zabijáky a lidmi z pokraje společnosti, kde se sama stává vyhlédnutou kořistí.