Lekce smrti - Deaver, Jeffery, 1950- (Domino, 2012)
Detektiv Corde nikdy v ničem nevynikal. Jako průměrný policista v zapadlém městečku stojí jen o klidný život. Jeho plán zhatí člověk, který jedné noci znásilní a zavraždí studentku místní univerzity.