Nemilovaní - Saul, John, 1942- (Domino, 2012)
Kevin Devereaux se vrací se svou rodinou dos vého rodného města, které založili jeho předci a kde rodinnou tradici udržuje Kevinova sobecká a egoistická matka Helena Deveraux. Ta chce před svou smrtí ještě vidět syna. Setkání matky se synem však nevěstí nic dobrého. Panovačná matka záhy umírá, přesto jako by stále zůstavala na tomto světě. A její smrt není rozhodně posledním úmrtím.