Dech - Crossan, Sarah, 1981- (Baronet, 2013)
Firma Dech výborně prosperuje díky tomu, že na zemi začal chybět kyslík. Nyní se život lidí odehrává ve velkých kapsulích sloužících k dýchání, které obhospodařuje právě firma Dech. Samozřejmě se jedná o velký byznys a chudí lidé dávají v podstatě všechny své peníze jen na to, aby přežili a zaplatili si možnost dýchat. Kritická situace spojí tři mladé lidi z rozdílných společenských poměrů, aby se pokusili nalézt svobodnější řešení, nežli jen přežívat na základě placeného Dechu. A právě odvaha je tím prvním správným krokem ke změně.