Zabít, nebo milovat : - Cole, Kresley (Baronet, 2012)
Valkýru Kaderin Odměřenou pronásleduje tragická událost: přišla o dvě sestry. Je odhodlaná, že se zlu postaví tváří v tvář a sestry pomstí. Shodou okolností dostane za úkol zabít upíra. Jenže nemůže.