Honba za pokladem Nilu - Maneru, María, 1971- (Dobrodružství Klubu stopařů, 2016)
Sourozenci Callenderovi, členové Klubu stopařů, nevěří všemu, co jim někdo vykládá, nýbrž to chtějí vidět na vlastní oči, jsou velice zvídaví a mají veliký smysl pro dobrodružství. A když jim rodiče oznámí, že celý měsíc stráví na řece Nilu ve stejné lodi, na jaké se staří Egypťané plavili v dobách vlády Ramesse II., hned je jim jasné, že na ně čekají neuvěřitelná dobrodružství.