Okénko do snů - Keleová-Vasilková, Táňa, 1964- (Noxi, 2017)
Hlavní hrdinka Hana, sedmadvacetiletá mladá žena, často sedává v svém pokoji s okénkem do zahrady a sní o tom, že její život bude zcela jiný než matčin a babiččin. Touží žít ve městě, vdát se za bohatého muže a je odhodlána udělat vše pro to, aby se jí to podařilo. No zaslepená vlastními představami i strachem, že jí to nevyjde, dělá množství chyb, které se napravují jen těžko