Sametová píseň - Deveraux, Jude, 1947- (Baronet, 2015)
Děj se odehrává v prvních letech 16. století a zachycuje dramatické životní osudy třetího ze čtyř synů hraběte z Montgomery. Kniha je plná rafinovaných dvorských intrik, politických i osobních soubojů a romantických milostných zápletek, které nakonec skončí pro mladého muže v náruči milované ženy