Sametový anděl - Deveraux, Jude, 1947- (Baronet, 2015)
Ve čtvrtém a posledním dílu se uzavírá rozsáhlá historická sága vyprávějící životní osudy čtyř bratrů z rodu Montgomeryů. Hrdinkou románu je Elizabeth Chatworthová ze znepřáteleného rodu Chatworthů. Je unesena a předána nahá a zabalená do koberce jako dar Milesovi Motgmomerymu. Počáteční vzájemná nenávist mezi Elizabeth a Milesem se postupně mění ve vášnivou lásku