Stella a noční skřítkové. - Hay, Sam (MagicBooks, 2017)
Stelle se viklá zub! Doufá, že se s přispěním svých nových brýlí osobně seznámí se Zoubkovou vílou. Ale místo ní se seznámí s Piper, nočním skřítkem a zoubkovou zlodějkou. Stella musí přijít na to, jak před zoubkovou zlodějkou svoji minci uchrání - a možná se jí přitom i podaří najít novou kouzelnou kamarádku!