Zeměbouře - Kallentoft, Mons, 1968- (Detektivní román, 2017)
Jednoho květnového rána je v příkopu blízko kanálu Göta nalezena mrtvola mladého muže. Je nahý, ale jeho tělo nenese žádné viditelné stopy násilí, a když na místo přijede Malin Forsová se svými kolegy, výjev dokresluje zvláštní ticho. Jako by někdo ztlumil všechny zvuky