Triumf trpaslíků - Heitz, Markus, 1971- (Fantom Print, 2016)
Zdá se, že válka o Skrytou zemi je u konce. Mír se vrací a národy upevňují své přátelství, aby dokázaly jednotně čelit jakémukoliv nebezpečí. Elfové však spřádají ve svých starých říších nebezpečný svazek. A v Šedých horách je nalezeno lidské dítě ze Země za horama, které hovoří řečí alfů..