Nejlepší světové čtení - Crichton, Michael, 1942-2008; Bradford, Barbara Taylor, 1933-; Coben, Harlan, 1962-; Forsyth, Frederick, 1938-; Podaný, Richard, 1962-; Martínková, Petra, 1973-; Čermáková, Hana; Zbavitelová, Gita, 1954- (Nejlepší světové čtení, 2004)
Svazek obsahuje zkrácené verze čtyř úspěšných románů různých žánrů od světových autorů. Jednotlivé tituly jsou doplněny stručnými informacemi o jejich tvůrcích.