Nejlepší světové čtení - Patterson, Richard North, 1947-; Marshall, James Vance, 1924-; Clark, Mary Higgins, 1929-; Pilcher, Rosamunde, 1924-1999; Strenk, Michal; Puchalská, Barbora, 1973-; Rejchrtová, Alžběta, 1947-; Popel, Jiří, 1955- (Nejlepší světové čtení, 2001)
Publikace obsahuje čtyři bestsellery současných populárních anglických a amerických autorů ve zkrácené verzi