Dřív než ji najde - Kardos, Michael, 1970- (Mystery Press, 2017)
Obyvatelé poklidného městečka Silver Bay na pobřeží v New Jersey ten příběh dobře znají: jednoho nedělního večera v září roku 1991 uspořádal Ramsey Miller večírek pro sousedy a potom zavraždil svou krásnou ženu a tříletou dceru. Všichni se ale mýlí. Dcera unikla. Teď už jí bude osmnáct a má plné zuby života v utajení. Posledních patnáct let se v rámci programu na ochranu svědků pod jménem Melanie Denisonová skrývala v malém městě v Západní Virginii - její otec totiž nebyl nikdy dopaden. Navzdory přísným pravidlům Melanie navázala vztah s mladým učitelem z místní střední školy, nyní je deset týdnů těhotná a nechce, aby se její dítě muselo schovávat jako ona. Vzepře se svým opatrovníkům a vezme věci do vlastních rukou. Melanie se vrací do Silver Bay a doufá, že dokáže to, v čem úřady selhaly: najde svého otce dřív, než on najde ji