Krvavé nebe - Roberts, Mark, 1961 červenec 11.- (Euromedia, 2017)
V liverpoolských ulicích řádí sněhová bouře - a v místních domech masový vrah. Likviduje všechny, rodiče, prarodiče, děti, a jejich zohavená těla pak ukládá na zem do podivných obrazců. Nikdo ze sousedů nic nezaslechl. S následujícím soumrakem se brutální zločin opakuje. Inspektorka Eva Clayová je bezradná..