Palác zrady - Matthews, Jason, 1951- (Knižní klub, 2016)
Jason Matthews přichází s dalším napínavým příběhem ruské tajné agentky Dominiky Jegorovové a Natea Nashe ze CIA. Dominika se vrací do Moskvy a je nucena chránit muže, kterými pohrdá – Putinovy oligarchy, podvodníky, gaunery. Nikdo však netuší, že Dominika pracuje pro Washington.