Postřehy teplákové bohyně : odpovědi na otázky, na které se nikdo neptal - Hubeňáková, Zuzana, 1980- (Ikar, 2017)
Humoristka Zuzana Hubeňáková je známá svou specializací na odpovědi na otázky, na které se nikdo neptal. Pokud vás tedy zajímá nejen jestli plavou prsa a jak se loví šlapadlo, ale navíc i jak jsou na tom Moraváci s alkoholismem a zda ve svém oblečení nemáte velký zadek, neváhejte, udělejte si pohodlí a začtěte se. V teplákách či bez