Život na trampolíně - Whiting, Frances (Ikar, 2017)
Tallulah studuje na střední škole, pomáhá v domácnosti i s péčí o své dva mladší bratry. Nikdo neví, že má tajemství. Nikdo až na Annabelle, její nejlepší kamarádku. Annabelle, oslnivá kráska z umělecké rodiny, jednoho dne vstoupila do třídy jako zjevení, a od prvního dne si Tallulah přivlastnila. Dívky brzy spojilo pevné pouto přátelství, ale i vzájemná opora v těžkých situacích. Zdánlivě nerozlučné přátelství nečekaně ztroskotá během jediného okamžiku a Tallulah na celé roky uvízne v té jediné chvíli, kdy se jí zhroutil svět. Až po létech a mnoha dalších setkáních pozná, že první láska, i když je silná, nemusí být nutně ta pravá