Domácí lékárník : volně prodejné léky a potravinové doplňky (Mayday, 2005)
Kniha určená široké čtenářské veřejnosti nabízí přehled volně prodejných léků a potravinových doplňků v ČR a zároveň také informuje, při kterých nemocech a zdravotních obtížích je možné je užívat a proti čemu slouží jako prevence. Jednotlivé kapitolky jsou sestaveny podle nemocí (ty jsou v knize řazeny abecedně) a v každé z nich je přehled vhodných léků spolu se stručným popisem jejich účinků.