Mezi zloději - Hulick, Douglas, 1965- (Baronet, 2012)
Ildrecca je nebezpečné město, pokud si nedáte pozor na to, co děláte. Abyste dokázali vládnout ulicím a přežít, chce to šikovnou ruku a bystré oko. Drothe naštěstí oplývá obojím. Při práci pro vládce podsvětí likviduje potíže uvnitř organizace. Když mu šéf nařídí, aby vypátral, kdo dotírá na členy jeho klanu, objeví knihu, po níž, jak se zdá, pátrá spousta dalších nebezpečných lidí....