Princové jsou na draka - Chalupa, Jiří, 1946- (Albatros, 2013)
Vtipný pohádkový příběh plný lásky a moudrosti, ale i lenosti a hlouposti, který znají děti i jejich rodiče z dnes již kultovního filmu, ožívá nyní na knižních stránkách. Vydejte se za princeznou Lenkou, na kterou si dělá zálusk drak Šestnáctihlavec. Zachrání ji ospalý princ Bachacha, nebo jsou princové na draka? Obstáli byste na pohádkové výpravě, v hodovní síni a vyznáte se vůbec v pohádkách? To si můžete vyzkoušet v pohádkových testech. A navrch vás čekají tři pohádky nepohádky!