Třešinka - Miller, Raine (Baronet, 2014)
Elaina Morrisonová miluje Neila McManuse od chvíle, kdy ho poprvé spatřila. její láska trvá i přes jejich odloučení a srdcervoucí tragédii, která Elainu potká. Ruce osudu jí však vyrve její lásku z náručí, otřese jejími jistotami a ukáže jí, jak obtížné je nechat milovanou osobu odejít. Neil a Elaina si budou muset uvědomit, že život se nepodobá romantickému snu, ale je tvrdý a zanechává za sebou bolestivé jizvy.