Zločiny za časů c.k. monarchie : kriminální příběhy ze starého Rakouska-Uherska - Šindelář, Vladimír, 1959- (MOBA, 2014)
Není třeba si vymýšlet, stačí jen prolistovat zaprášené archivní dokumenty, aby před námi ožily staré, dnes už zcela zapomenuté zločiny. Příběhy, které jsou v této knize popsány, se skutečně staly a ve své době způsobily hodně strachu a vzrušení.