Úvod do informační vědy - Bawden, David, 1952- (Flow, 2017)
Kniha zdaleka není "pouhá" učebnice pro studenty oboru informačních studií a knihovnictví. Informační studia - a tím pádem i tato informačněvědní encyklopedie - jsou stále relevantnější také pro vědce ostatních oborů. Kniha se bude hodit i zkušeným informačním profesionálům, kteří si touží udržet povědomí o tom, co se aktuálně v ISK děje