Melodie stále zní - Clark, Mary Higgins, 1929- (Klokan (Alpress), 2017)
Když bytová architektka Elanie dostane pozvání do domu manželky neblaze proslulého finančníka, který zmizel i s pětimiliardovým fondem, tuší, že něco nehraje. Dojímá ji víra paní Bennettové v manželovu nevinu, ale neuvědomuje si, že čím víc se s rodinou sbližuje, tím většímu riziku vystavuje jak sebe, tak svou čtyřletou dcerku