Autorita - VanderMeer, Jeff, 1968- (Fantastika, 2017)
Oblast X, krajina, která jako by byla až zlomyslná, obklopená neviditelnou bariérou a záhadně zbavená téměř všech známek civilizace, existuje již třicet let. Jediný kontakt s ní zprostředkovává v podobě expedic vládní agentura, která je tak tajná, že se na ni téměř zapomnělo: Jižní Zóna. Po boužlivých událostech zdokumentovaných v Anihilaci však vládne v agentuře chaos....