BARF : krmení psa přirozenou stravou - Novosádová, Kateřina (Plot, 2011)
V této knize se vám pokusím jednoduchou formou představit staronový způsob krmení psů. Starý proto, že dříve, než se na trh dostala průmyslově vyráběná krmiva, krmil takto každý chovatel a majitel psů. A nový proto, že díky průmyslovým krmivům a hlavně masivní reklamě na ně, někteří z nás už snad zapomněli, že pes je od přírody masožravec, a že je pro něj přirozené přijímat čerstvou potravu, chcete-li BARF, a znovu tento způsob výživy psů objevují. V knize projdeme všechny životní fáze psa - od štěněte až po seniora, včetně období březosti a odchovu štěňat