Třetí stříbrná kniha snů - Gier, Kerstin, 1966- (CooBoo, 2017)
Poslední díl napínavé snové trilogie od bestselerové autorky Kerstin Gierové! Jaro v Londýně je za dveřmi a Liv Silberová stojí před zásadními problémy. Lhala Henrymu. Záležitost se sny je čím dál nebezpečnější. Artur přišel na kloub tajemstvím snového světa, a tak může páchat neskutečné zlo. Její matka Anna a Graysonův otec Ernest se chtějí v červenci vzít. A zlá Okrb, Graysonova babička, má se svatbou velké plány - každopádně ale jiné než nevěsta. Liv má zkrátka co dělat, aby odvrátila všechny hrozící katastrofy