Detektiv Klubko. - Scheffler, Ursel, 1938- (Detektiv Klubko, 2015)
Černý duch, černá sedma, černočerné Porsche a navíc ztracená pozůstalost lupiče Charlieho nebo otrávené medové perníčky. Zkušený detektiv to ale nevzdává a i když se mu smůla lepí na paty, svým důvtipem a chytrostí překoná všechny překážky a dokáže, že je na něj stále spolehnutí. Pomocí lupy se i z tebe stane detektiv! Na konci každého příběhu si vyzkoušej, jestli jsi stejně bystrý jako detektiv Klubko!