Krtek v zimě - Miler, Zdeněk, 1921-2011 (Albatros, 2014)
Dvě zimní dobrodružství s Krtkem. Krtek získá nového kamaráda sněhuláka, kterého nakonec zachraňuje před teplými slunečními paprsky. V druhém příběhu chystá vánoční překvapení pro kamarády v lese a dost mu překáží protivná a nenechavá vrána. Ale náš hrdina si opět poradí.