Podivný případ doktora Jekylla a pana Hyda - Stevenson, Robert Louis, 1850-1894 (B4U, 2014)
Poklidnou atmosféru Londýna naruší znepokojující události. Podivně vypadající muž úmyslně ublíží dítěti a později dokonce spáchá vraždu. Kdo je zlověstný Edward Hyde a co jej pojí s doktorem Jekyllem, čestným a spořádaným občanem? Podaří se Jekyllovi zkrotit své vlastní já a touhu po jiném životě? Novela Roberta Louise Stevensona v novém českém překladu s ilustracemi argentinského výtvarníka Maura Cascioliho vypráví strhující příběh o souboji dobra a zla o jedinou duši a tělo.