První stříbrná kniha snů - Gier, Kerstin, 1966- (CooBoo, 2014)
První díl nové trilogie. Tajuplné dveře s klikou ve tvaru ještěrky, mluvící sochy a zdivočelá chůva se sekerou ... sny Liv Silberové jsou poslední dobou docela strašidelné. Obzvláště jeden ji neustále pronásleduje. V tomhle snu je v noci na hřbitově a pozoruje čtyři kluky během jakéhosi podivného magického rituálu. Ti kluci jsou jí ale povědomí a není to náhoda, skutečně existují, chodí totiž s Liv do školy a vlastně jsou docela fajn.