Víly Nevíly : Mezi světy - Thorpe, Kiki (CPress, 2016)
Jediným mrknutím oka se čtyři kamarádky přenesou ze svých obyčejných životů na to nejúžasnější místo na světě - do Země Nezemě, domova víl a mořských panen. Nechce se jim zase hned odejít, ale královna Klarion a Zvonilka už přišly na to, jak je vrátit zpátky domů. Copak to fantastické dobrodružství Katky, Mii, Lindy a Gábi opravdu skončí dříve, než pořádně začalo?