Neoficiální hráčovo dobrodružství. - Morgan, Winter (Computer Press, 2016)
Ve čtvrtém pokračovaní minecraftího dobrodružství bude muset Steve řešit další zapeklitou situaci. Jednoho dne totiž zachytí volání o pomoc od svých přátel Maxe, Lucy a Henryho. Ti našli obří poklad v jednom z opuštěných chrámů, ale nemohou se z něj dostat ven! Steve neváhá a ihned se vydává na záchrannou výpravu do pouště. Jenže záchrana jeho přátel nebude tak jednoduchá, jak si původně plánoval