Neoficiální hráčovo dobrodružství. - Morgan, Winter (Computer Press, 2016)
V pátém pokračování zažije Steve další perné chvilky. Zrovna když se se svými kamarády snaží zabezpečit vlastní úrodu před nepřátelskými moby, navštíví je Georgia s prosbou o pomoc. její vesnice je uprostřed drtivého útoku kostlivců! Každý den po setmění se ulice promění ve smrtelnou past. Steve a jeho kamarádi vyrazí na pomoc, ale cesta do Georgiiny vesnice není jednoduchá, obzvlášť když se objevila nová parta duhových záškodníků