Neoficiální hráčovo dobrodružství. - Morgan, Winter (Computer Press, 2016)
V posledním díle oblíbené série ze světa Minecraftu získají Max, Lucy a Henry mapu, v níž je označena poloha bájné Důlní hory. Přestože si není jistý, zda mapa není podvrh, připojí se Steve s Kyrou ke svým kamarádům a vydávají se na další výpravu. Po cestě na ně čekají nová přátelství, ale i hordy plížilů. Podaří se kamarádům odrazit útoky syčivých nestvůr? Najdou hory diamantů, které na ně podle pověstí čekají uvnitř Důlní hory?