Zákon smečky. Mrtvé město - Hunter, Erin, 1926-2005 (Albatros, 2016)
Zvířecí sága o statečné a nezdolné smečce psů, z nichž každý pes je jiné rasy, jiné povahy, přesto jsou svázáni společným poutem přátelství.