Zákon smečky. Trnitá cesta - Hunter, Erin, 1926-2005 (Albatros, 2015)
Hlavní hrdina Štístko a vůdce smečky Alfa nyní žijí v křehkém příměří, ale napětí mezi nimi vzrůstá. Nově vzniklá smečka spojená z divokých a vodítkových psů musí založit tábor, který bude dostatečně vzdálený od krvelačných hlídacích psů. Když po dlouhém putování smečka konečně nalezne vhodné místo, čeká ji nepříjemné překvapení..