Žízeň - Nesbø, Jo, 1960- (Fleet (Kniha Zlín), 2017)
Harry Hole si chce užívat spokojený život s Ráchel a poklidně vyučovat na policejní akademii. Jenže v Oslu dojde k vraždám několika žen, které si daly schůzku přes Tinder. Vyšetřovacímu týmu v čele s Katrin Brattovou zůstává rozum stát nad tím, že obětem vždy zmizelo určité množství krve. A tak je Harry povolán zpět do služby. Dopátrat se pravdy není ani pro něj jednoduché. Navíc je postaven před zásadní dilema: dát přednost rodině, nebo vyšetřování