Kronika Netesaného trůnu. Prozřetelnost ohně - Staveley, Brian (Fantom Print, 2017)
Druhá část epické fantasy řady Kronika Netesaného trůnu líčí další osudy tří královských sourozenců, které tentokrát složité osudové volby dovedou k nelítostnému boji, v němž stanou proti sobě.