Ohnivé peklo : žár na vzestupu - Ryan, Chris, 1961- (Code red, 2017)
Třináctiletý Angličan Ben se zrovna nachází v Austrálii, když skupina protestujících aktivistů s násilným programem přispěje ve spojení s pouličními kriminálníky k děsivému požáru buše, který přeroste v ohnivé peklo, jež zachvátí celou oblast. Obrovský požár však také poslouží jako zástěrka pro pokus o únos..