Předpověď počasí snadno a rychle - Watts, Alan, 1925- (Světový bestseller, 2017)
Předkládaná kniha je jednoduchá příručka s mnoha fotografiemi, která má pomoci rozpoznat, jaké počasí se blíží, podle mraků a vzhledu oblohy. Je určena pro širokou škálu outdoorových aktivit od turistiky, jízdy na kole či motorce, jachtingu i dalších vodních aktivit