Večerní škola - Child, Lee, 1954- (BB/art, 2017)
Další z řady oblíbených thrillerů s Jackem Reacherem se vrací do doby, kdy hlavní hrdina byl ještě v aktivní službě u vojenské policie a v rámci konspirace se na čas stal studentem jisté večerní školy.