Znamení jednorožce - Körnerová, Hana Marie, 1954- (Baronet, 2017)
Román nás zavede na dvůr Ludvíka XV. i na ponurý strážní hrad, kde se v časech sedmileté války shromažduje vojsko. Hlavní roli v něm hrají dvojčata ze starého rodu. Od raného dětství jsou na sobě silně závislá, mají vlastní svět s tajnou řečí a tajným znamením – jednorožcem..