Jediné pravé lásky - Reid, Taylor Jenkins (Mladá fronta, 2017)
Emma a Jesse jsou spolu od střední školy. Vybudují si společný život, vezmou se a pracovně spolu procestují svět. V den prvního výročí svatby se však s Jessem zřítí vrtulník do Tichého oceánu a on je po nějakém čase prohlášen za mrtvého. Emma se vrátí k rodičům, aby se dokázala lépe vyrovnat s jeho ztrátou a překonala žal, a začne pracovat v rodinném knihkupectví. Roky plynou, až jednou Emma narazí na dávného kamaráda Sama a znovu se zamiluje. Když se zasnoubí, má pocit, že dostala druhou šanci na štěstí. Ovšem jen do chvíle, než jí na rodinné večeři zazvoní telefon a na druhém konci se ozve Jesseho hlas. Emmu čeká velké rozhodnutí