Metoda 15/33 - Kirk, Shannon (Knihy Omega, 2017)
Tento thriller je o tom, co se stane, když oběť je stejně bezcitná jako únosce. Příběh plný zvratů vede k zamyšlení, kdo je tu vlastně oběť a kdo agresor