Porodní bábou proti své vůli - Harman, Patricia, 1943- (Ikar, 2017)
Energická zdravotní sestra Becky se rozhodla pro nový životní restart a vrací se domů do apalačských hor. S sebou veze i svého chráněnce, nervově zhrouceného lékaře. Zajímavý román volně navazuje na předchozí titul "Porodní bába od řeky Hope".