Tajemství záhadné sošky - Maneru, María, 1971- (Dobrodružství Klubu stopařů, 2016)
Sourozenci Callenderovi, členové Klubu stopařů, nevěří všemu, co jim někdo vykládá, nýbrž to chtějí vidět na vlastní oči, jsou velice zvídaví a mají veliký smysl pro dobrodružství. A když je jejich tatínek jmenován ředitelem výstavy v Paříži, nadšeně uvítají možnost strávit tam prázdniny... Ty ovšem nebudou tak klidné, jak si představovali. Zjistili totiž, že slavná socha Sedícího písaře, která měla být ozdobou expedice, je pouhý falzifikát